Indendørs planter i dit hjem

Indendørs planter i dit hjem

Indendørs planter i dit hjem
Uanset om du kan lide det smukke grønne miljø eller bare en lille smule af atmosfæren i dit hjem, er indendørs planter altid et godt valg. Fra dem med grønne fingre til studerende, der ofte glemmer planter i mængden, er der perfekte løvplanter til alle. Det er selvfølgelig ikke en mulighed at købe nye indendørs planter hver uge. Men hvilken plante er bedst for dig? Og hvor placerer du dine grønne venner i huset? Det er de spørgsmål, mange mennesker har stillet i disse dage, og det ville selvfølgelig være en skam, hvis din nye plante kollapsede et øjeblik. For at hjælpe i processen har vi givet tips til, hvor man kan placere specifikke løvplanter.
Hvilke indendørs planter kan tåle solen?
Har du nogensinde spekuleret på, hvad solen tilbeder? Eller kan du lide en god skål stearinlys? Der kan selvfølgelig være et hus på sydsiden, så det kan ikke undgås, at der kommer masser af lys inde i huset. Heldigvis er der mange indendørs planter, der virkelig elsker solen!

En bananplante også kendt som Musadwarf Cavendish. Det er ikke den nemmeste plante, fordi den godt kan lide fugtig jord. Nye blade rulles altid op fra midten og gamle blade dør. Euphorbia cactus, en kaktus fra den tørre region i Sydafrika. Du kan forestille dig, at denne skøre mand sagtens kan gå imod solen. Også kendt som elefantens fødder i Yucca, Palm Lily og populære taler. En smuk løvplante, der holder bladene klistrede i masser af sollys. Det kaldes en elefantknogle på grund af kroppens struktur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *