Hvordan laver man en grøn have hele året rundt?

Hvordan laver man en grøn have hele året rundt?

Findes der ikke noget bedre end at nyde solen i sin egen have? Vi har nydt godt vejr i en del dage, og ikke så længe før sommeren kommer. Behøvede du at opdatere lidt? Vi vil selvfølgelig gerne holde gården grøn året rundt, men hvordan gør man det? Her er nogle nyttige og nemme at bruge tips. Vælg den rigtige plante
Jeg nyder de smukke farverige haver om foråret og sommeren, men jeg vil gerne nyde det grønne hele året rundt. Ved at vælge de rigtige planter kan du også nyde de smukke vinterhaver. Planter, der konstant finder grønt i haven, kaldes også stedsegrønne. Det er for eksempel nåletræer, løvtræer eller stauder. Disse stedsegrønne planter mister gradvist deres blade og er beskyttet mod lave temperaturer. Som et resultat bevarer den sin farve selv om efteråret og vinteren. Der findes hundredvis af forskellige typer, og du kan nemt kombinere dem i haven.

Kunstige blomster i haven
Har du en grøn tommelfinger? Vær sikker på, at du kan nyde det hele året rundt i de frodige haver. Vidste du, at der findes kunstige blomster til udendørs brug? I dag er urter en rigtig gave. Det kan være meget svært at tage sig af en bestemt plante. Nogle planter kræver lidt vand, mens andre kræver daglig pleje. Urter og udendørs urter blomstrer hele året rundt og kræver ingen vedligeholdelse. Du kan for eksempel vælge et elegant palmetræ for at give din have et tropisk præg, eller vælge en lille bonsai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.