Træf og Møder

Regionaltræf

Hver region (Fyn, Sjælland, Jylland) afholder et træf en gang om året. Træffet er for alle interesserede i hele landet, der plejer at være stor tilslutning. Disse træf er arrangeret af klubben, via en frivillig i hver region.

Lokaltræf

Der bliver jævnligt afholdt ESC-hyggeaftener rundt omkring i det ganske land. For at finde ud af om der bliver afholdt et træf i nærheden af dig, kan du kigge i forummet, eller i kalenderen. Disse træf er arrangeret af private.

Årsmøder

Vi afholder oftest årsmøderne om efteråret, da der i forvejen er så mange arrangementer tidligere på året. Vi kan lægge ud med en generalforsamling, og i løbet af dagen sker der spændende ting. Vi satser højt på at invitere celebre grand prix personligheder til at komme og give foredrag. Socialiseringsudvalget arrangerer denne fest, så der er bestemt altid noget at glæde sig til. Årsmødet bliver skiftevist afholdt øst og vest for Storebælt.

Bestyrelsesmøder

Bestyrelsen holder møder hvert kvartal, hvis du som medlem har noget på hjerte, kan du henvende dig til en af bestyrelsesmedlemmer, og dit emne vil blive behandlet på næste møde.

Billedet er fra Årsmødet 2005, hvor Aud Wilken var stjernegæsten.