MGPVi elsker MGP, og vi ved at du også elsker MGP. Så derfor har du selvfølgelig tænkt over hvordan du kan få mulighed for at komme til live MGP, se dine yndlingssangere, og heppe på dem. Tro os, vi har været i samme situation, hvor vi ingen ide havde om, hvordan vi skulle få råd til at komme ud og se vores idoler. Men bare rolig, vi fandt en vej, og vi vil nu dele med jer, hvordan du nemt og hurtigt kan tjene penge nok til at se Melodi Grand Prix live. At rejse er selvfølgelig dyrt, men hvis du håndterer det på rette vis, så kan du gøre det ret så billigt. Så lad os komme i gang. Her er vores tips:

Tag ekstra timer på jobbet

At tjene penge kræver hårdt arbejde, og det kan du ikke komme udenom. Ved mindre du er født med en guldske i munden, har du ikke fået foræret en bunkevis af penge. Næ nej, du skal arbejde for sagerne, og hvis du ikke tjener nok til også at rejse, så kan det hjælpe på tingene, hvis du tager nogle ekstra timer på jobbet. Du kan arbejde hjemmefra i weekenden hvis din chef tilbyder det. Se hvilke muligheder du har for at arbejde flere timer om ugen.

Prøv at arbejde online ved siden af jobbet

Vi lever i 2017, så selvfølgelig er der mange penge på internettet. Der er mange som lever af at arbejde hjemmefra på internettet. Du kan f.eks. gå ind på Upwork registrere dig, og tilbyde at skrive artikler, oversætte indhold, eller noget helt tredje. Måske er du god til at lave voice-over. Måske er du god til at hjælpe folk med forskellige problemer. Der er så mange muligheder. Grib dem!

Spar sammen

En tredje mulighed er, at du sparer penge sammen. Lig noget til side hver måned, og inden længe har du hurtigt en stor sum penge. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, kan du overveje at tage et lån. Rentefri lån er gode, og Lendon som det ses her, er et godt rentefrit lån. Jeg kan også varmt anbefale at du bruger Lånweb til at sammenligne de forskellige låneudbydere. Så får du en anmeldelse, som er baseret på mange tests og forsøg.