OGAE er et internationalt netværk af grand prix fanklubber.
En sammenslutning af over 25 nationale fanklubber.
De første klubber begyndte i midten af 80’erne, mens den danske klub så dagens lys samme år som Birthe Kjær sang “Vi maler byen rød”. Det var i 1989.

Fordele for medlemmer
Der er mange fordele ved at være medlem af Melodi Grand Prix Fanklubben OGAE Danmark. Nedenunder kan du læse mere om nogle af fordelene. Vi håber, at det fanger din interesse. Hvis du skulle have spørgsmål er du til enhver tid velkommen til at kontakte os

Køb CDer som din lokale musikbutik slet ikke ved eksisterer
Klubben tilbyder sine medlemmer et udvalg af CD’er, DVD´er og bøger. På den måde kan du få fat i singler eller opsamlings-cd’er, der ikke er udgivet i Danmark uden at skulle bestille i udlandet. Men du kan gennem klubben også møde grand prix fans fra hele Europa og dér bytte dig til lige netop din favorit sang.

OGAE Song Contest og Second Chance Contest
Som medlem af OGAE Danmark har du selvfølgelig mulig for at være jury i de to klub-relaterede konkurrencer. Man kan opfatte dem som et alternativ til grand prixet i løbet af Eurovisionens agurketid. Læs mere om OGAE Song Contest og Second Chance Contest

EuroSong News
OGAE klubberne udgiver et engelsksproget medlemsblad med navnet “EuroSong News”. Det er et blad, hvor du kan læse stort set alt, hvad der er værd at vide om melodi grand prix. Bladene kan også anvendes som opslagsværk, hvis du ikke lige kan huske hvilken sang, der blev nr. 7 i Kroatiens nationale finale et bestemt år, eller titlen på en CD. I det sidste nummer.
Før hvert international melodi grand prix kan du f.eks. læse om landenes nationale finaler. Derudover kan du læse interviews med tidligere deltagere samt anmeldelser af diverse grand prix relaterede Cd’er og bøger. Endelig kan du også skabe kontakt til medlemmer i udlandet, som du kan skrive med eller eventuelt bytte Cd’er med.

Diva E
“Diva E” står for “Danske og Internationale Venner Af Eurovsion” og er navnet på det medlemsblad som Fanklubben udgiver og sender ud til medlemmerne fire gange om året. Bladet som udgives af den danske fanklub sætter især fokus på melodi grand prixet set med danske øjne. Diva E holder dig ajour med pladeudgivelser og hvert nummer indeholder gerne et interview med en kunstner, som har gjort det i dansk grand prix. Et interview du ikke kan læse andre steder.

Årsmøde og træf
Hvert år holder vi et årsmøde. Her kan du møde andre af klubbens mange medlemmer. Vi holder en kort generalforsamling, hvor bestyrelsen blandt andet fortæller om deres arbejde. Bagefter hygger vi os med hinanden, får vi noget godt at spise og ser sammen et grand prix eller to. Der er også tradition for at der kommer en dansk grand prix stjerne, som holder et oplæg om deres oplevelser ved at deltage i et grand prix. Hyggen er virkelig sat i højsædet!
Medlemmerne holder selv små lokale træf over hele landet. Det er selvfølgelig frivilligt om du vil deltage i træffene, men det plejer at være en god, hyggelig og livlig oplevelse. Her er der rig mulighed for at diskutere alle sine favoritter og hører om andres holdninger til grand prix.